Forum -> Leki na różne bóle przy chorobie serca

Tytuł:Leki na różne bóle przy chorobie serca
Autor:KIaus
16.2.2011, 08:45
Hejka :) mam takie pytanie: choruję na serce, ale często strasznie bolą mnie plecy. Niekiedy jest to ból prawie nie wytrzymania. lekarz polecił mi jakieś zwykłe tabletki przeciwbólowe - Apap, Ibuprom, ale mi one nie pomagają. Czy ktoś zna leki, które są skuteczne i można je brać przy chorym sercu?

Autor:Żania
16.2.2011, 15:27
Może zamiast leków powinieneś wypróbować masaże? Są one bardzo skuteczne i nie zaszkodzą ci. moim zdaniem powinieneś wziąć to pod uwagę ze względu na serce.

Autor:Gonia
17.2.2011, 09:16
Jeśli te bóle pleców są ciągłe i bardzo silne to powinieneś iść z tym do lekarza, ponieważ może coś się jest z nimi nie tak jak powinno być. Jednak trzeba przyznać rację Żani, ponieważ regularne masaże mogą przynieść ulgę.

Autor:Wacuś
17.2.2011, 14:52
Ja również mam problemy z sercem i czasami boli mnie głowa lub plecy. Wtedy zazwyczaj biorę Pyralginę, ponieważ mi najlepiej i najszybciej pomaga. Uważam, że powinieneś ja wypróbować. Pozdro

Autor:Milenka
18.2.2011, 08:32
Dobra, tylko, że leki można stosować doraźnie, jeśli ból pojawia się przez dłuższy czas, to trzeba iść z tym do lekarza.

Autor:Adam24
18.2.2011, 13:25
ja na Twoim miejscu stosowałbym inne metody niż leki. za tabletki brałbym się w ostateczności

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Co jest mniejsze: kałuża czy morze?